Bachateame!

Hejsan!

Igår var det BACHATA som stod på schemat och jättemånga nyfikna kom för att prova! Bachatan har så himla fin musik, mjuka rörelser och fina turer med mycket passion =)

Det var roligt att se både "gamla" och nya ansikten komma på kurserna. Vi började med uppvärmning på linje och introducerade alla i grundstegen, höftrörelserna och första snurren. 


Sedan gick vi ihop i par, gjorde en stor ring och dansade tillsammans. Vi hann med att lära ut massor med steg på första lektionen och alla var ivriga att lära sig mer!

Det gör ingenting om det råkar bli fel ibland när man dansar tillsammans med varandra, utan då skrattar man bara och provar igen =)

Det kändes som att alla trivdes på dansgolvet för vi hade så roligt!
 
 


Kvällen fortsatte med medelkursen kl. 19:45 där vi också började med att värma upp på linje. På medelkursen är tempot högre och vi gör lite längre turer i par.

Gårdagens tur bjöd på lite utmaning för alla och man kunde ta på koncentrationen i salen! Turen är jättefin med några kluriga snurrar och då är samspelet och kommunikationen viktig att få ihop. Alla satte stegen på slutet, men nästa vecka fortsätter vi med att finslipa detaljerna =)Hector och jag hoppas att vi ser er alla nästa vecka igen och att ni fortsätter att dansa tillsammans med oss! Den här hösten kommer verkligen att bli jätterolig!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0