Besök i IN-Gallerian!

Hej alla!

Igår var det dags för Tropical att presentera sig på "Dansens dag" i IN-Gallerian! Vi höll till vid "rundeln" i gallerian, precis mellan Kicks och Apoteket.

Först blev vi presenterade av Thomas Deutgen (känd dansbandsexpert från TV) där vi berättade om vilka vi är och vilka danser som vi skulle visa upp. Hector och jag började med att köra en Salsa för att fånga folks uppmärksamhet och musiken hördes nog i hela gallerian =)


Det blev verkligen glad och härlig stämning i stan! Många som jobbade i affärerna i närheten berättade att de tyckte idén var jätterolig och att det gynnar alla. Det blir verkligen liv, glädje och rörelse i gallerian!

Efter Salsadansen gjorde vi en prova-på i Bachata. Alla som gick förbi stannade och tittade på oss. En stor del förbipasserande hängde med och lärde sig grundstegen i Bachata!

 
Vår egen fotograf Lars såg till att dagen blev förevigad, medan några av våra kursdeltagare delade ut små flyers med höstens kursschema till alla nyfikna.

Många av gallerians besökare satte sig på stolarna runtom och tittade på danserna som vi presenterade. Många blev kvar hela dagen, väldigt roligt!

Trots att det var många andra aktiviteter i centrum just igår, hade vi ganska stort antal besökare som visade intresse för våra danser. Vi är supernöjda med dagen!

Dessutom känns det roligt att min idé till centrumledaren om att få dansa i IN-gallerian utvecklade sig till att det blev "Dansens dag". Vi är glada över att responsen blev så stor och bra! =)

Danskram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0