Club Bachata på lördag!

Hallå där!

Nu är det på riktigt! Imorgon landar vår efterlängtade gäst och nära vän Solangel!

Redan på onsdag ser vi henne på Reggaetondansgolvet på Universitetsallén 14. Sedan ser vi såklart fram emot lördagen, då vi ställer oss bakom henne för att njuta av tre stycken workshops på riktigt hög nivå!

Höjdpunkten för den här veckan är också Club Bachata på Casino Cosmopol! Vi väntar många dansvänner från hela Sverige, från norr till söder. Det kommer även besök ända från Tampere i Finland för att ta kurser av Tropical och vara med på Club Bachata =)

 


Många av er är säkert nyfikna och frågar sig redan vad det blir för uppträdande på scenen av Solangel. Ni som var förra året kommer säkert ihåg hennes häftiga show. I år blir det mycket mer fart på scenen! Solangel är en person som alltid kan överraska på dansgolvet, hon är en person som är som gjord för att sprida dansglädje och smitta alla med sin positiva energi!

Nu laddar vi inför den här fullspäckade dansveckan! Ta fram dansskorna, fyll vattenflaskan och ta med dig ett glatt humör!

Vill också påmina er att vi startar Club Bachata med en prova-på kl. 21:00. Kom i tid för att inte missa all härlig musik!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0