Dans hos Försäkringskassan!

Hejsan!

I torsdags och fredags gästade vi Försäkringskassan och höll kurser i Bachata och Reggaeton för de anställda! De ordnade "Hälsoveckan" där personalen kunde välja att prova på massor av olika aktiviteter. Tropical stod för dansen =)

Det var två roliga dagar där alla hade jätteroligt, vilket var viktigast! 

Bachata är verkligen kul att lära ut, eftersom många fastnar för rytmen och musiken. Dessutom är stegen inte alls svåra att lära sig, så att man inte har dansat någonting förut spelar ingen roll. Vi fick även med oss några Tropical-killar som var extra danssugna!
 
Gänget på Bachatan
 
Dagen efter körde vi ett varmt och svettigt pass i Reggaeton! Förutom att dansen är väldigt rolig så är det också superbra träning. Vi gjorde mycket rörelser med rumpa, höfter och axlar som är lite typiskt "osvenska", haha =)

Många känner nog av träningsvärk i ryggen och på andra konstiga ställen idag, eftersom man använder muskler som man inte ens visste att man har. Hur som helst hade vi två härliga dagar där vi lärde känna massor med trevliga människor. Mer bilder från våra pass kommer upp på bloggen lite senare i veckan.
 
Danskram
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0