Lördagens Club Bachata!

Hej alla!

Har ni hämtat er efter lördagens Club Bachata?

Vi tycker att det var jätteroligt att se alla dansglada människor igen och kicka igång höstens första Club Bachata. Dansgolvet fylldes från början till stängningsdags och man kunde verkligen ta på glädjen!

Vi startade kvällen med en minikurs i Bachata där alla intresserade kunde lära sig grundstegen. Kasinot brukar informera alla i byggnaden, så det är folk i alla åldrar som kommer ner och provar grunderna.

Det är ett lättsamt sätt att lära sig några steg som man kan använda under kvällen, men även ett tillfälle för er som har dansat tidigare att värma upp på =)

Minikurs!


Dansgolvet fylldes tidigt!


Vi spelade massor med nya låtar som har kommit ut under sommaren/hösten och självklart fortsätter vi med musikvideos på storbildsskärm!

Vid 12-slaget gick vi upp på scenen och körde animación, så roligt! Alla går upp på dansgolvet och det blir ett hav av folk som gör samma rörelser. Det ser riktigt coolt ut när man tittar ut från scenen =)

 
Vi är nöjda med kvällen och ser redan fram emot nästa Club Bachata den 5 oktober! Då bjuder vi på massor med överraskningar! Kom ihåg att alltid boka in första lördagen varje månad, för då arrangerar vi alla våra latinofester. Håll utkik här på bloggen och på Facebook för kommande events!
 
Vi hörs!
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0