PROVA-PÅ-VECKAN är igång!

Hej alla!

Igår startade vi äntligen igång danskurserna för hösten! Vilken otroligt rolig kväll det var =)

Igår var det SALSA som stod på schemat. Klockan 18:00 droppade allt fler och fler personer in på Kårhuset för att testa. På nybörjarnivån kom över 60 danssugna personer och tillsammans fyllde vi den stora salen!

Vi gick först igenom grundstegen på linje och därefter gick vi ihop i par och provade stegen tillsammans! Tiden bara flög iväg och vi hade väldigt roligt!Alla lärde sig väldigt snabbt grunderna, så vi hann även gå igenom tjejernas första snurr. Det brukar vi aldrig göra på första tillfället egentligen, så det kommer bli intressant att följa era framsteg under hösten!

Vi märkte att koncentrationen var på högsta nivå och alla var intresserade av att lära sig mer =)

 
Klockan 19:45 började medelnivån i Salsa där ca 50 personer var med och dansade! Vi började med att värma upp på linje och introducerade alla nya deltagare i våra uppvärmningssteg. Varje vecka lägger vi till något steg, så det är alltid bra att träna lite extra på linjen =)Vi lärde ut en ny tur som är väldigt fin när den sitter och den har mycket rörelse i sig. Den flyter på väldigt bra och killarna fick jobba extra mycket igår =)

Vi bröt ned turen och gick igenom steg för steg så att alla satte rörelserna och fotarbetet rätt. Om alla lär sig stegen riktigt från början går det fortare att lära sig hela turen sedan. Efter vattenpausen hade alla satt turen och vi kunde finslipa på slutet. Väldigt roligt!

Dansglädje när den är som allra bäst!

Det var verkligen en toppenkväll och vi är så nöjda och glada!

Tack för att ni kom allihopa! Vi hoppas att ni har haft en rolig kväll och att ni har blivit lika förälskade i Salsa som vi är. Nu laddar vi om till Bachata ikväll, så vi ses på Kårhuset igen kl. 18!

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0