Salsakväll!

Hej alla!

Nu är Salsakursen igång på riktigt! 

Kvällen bjöd på högt tempo, massor med nya steg och mycket skratt! På nybörjarkursen gick vi igenom och repeterade allt från förra gången, men hann även med att visa "dile que no", som är en klassiker i Salsan. Som ni alla vet är "dile que no" grunden till att kunna dansa fram över dansgolvet =)

Det är så kul att så många fortsätter efter prova-på-veckan och vill lära sig Salsa i höst. Det känns att vi är ett härligt gäng som har trevligt tillsammans!På medelkursen gjorde vi en tur där tjejerna skulle snurra med huvudet på ett speciellt sätt under killens arm. Lite svårt att förklara, men ni som var där vet vad jag menar =)

Alla fick världens skrattutbrott och vi hade jättekul! Hector döpte turen till "struliga håret" för efter alla snurrar stod tjejernas hår åt alla håll, haha!

Hur som helst gick det superbra för alla och det är så himla roligt att lära ut Salsa till er! Ni har fått in rätta känslan i dansen, ni ställer bra frågor och tittar på detaljerna som vi visar. 

Det är alltid lika roligt att höra det höga suset genom salen när vi visar hur dagens tur ser ut! Ibland är faktiskt inte turerna så svåra som de egentligen ser ut, ofta gäller det bara att få in "knixen". Efter någon timme dansar ni turerna helt själva och då är vi överlyckliga!Idag blev vi också glatt överraskade av en av våra gamla kursdeltagare Alina Fischer! Hon dansade med oss under året som hon var utbytesstudent i Sverige, men nu för tiden bor hon i Tyskland igen. Hon är på besök i Sundsvall i dagarna och passade på att komma och hälsa på oss och dansa!

Vi blir jätteglada när gamla deltagare besöker oss och berättar att Tropical och dansen har lämnat spår i deras hjärtan =)

Jag och Alina


Nu laddar vi om inför Bachata imorgon!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0