DANSBLOGGEN ÄR TILLBAKA!

Hej!

Som ni har märkt tog jag en paus med bloggandet under våren, på grund av mycket jobb och tiden räckte helt enkelt inte till. Nu är dansbloggen tillbaka igen och kommer att uppdateras dagligen!

Sommaren är här och vi har planerat in två events för alla danssugna. Lördagen den 26 juli blir det BEACHPARTY på Tranviken! Hur coolt blir inte det?! 

 

Grillmiddag serverat av restaurangen, tropiska paraplydrinkar, massor med dans, animaciones och latino tunes på stranden. Vi längtar som bara den!

Annonser kommer att gå ut i tidningen, affischer sätts upp på stan och via Facebook sprider vi evenemanget. Alla som vill komma ut och uppleva en tropisk kväll på stranden är välkomna.

Lördagen den 23 augusti har vi hyrt danslogen för latinofest och grillparty på Norra Berget! Ni som har varit med tidigare somrar vet att det brukar vara jättemysigt och roligt. Alla tar med sig något gott att lägga på grillen, så det blir ett stort knytkalas. Musik, dans och trevligt sällskap på berget!


Skriv in 26 juli och 23 augusti i kalendern så att ni kan vara med och dansa med oss. Eventuellt blir det en latino-picknick en fin sommardag också, vi håller på att kika på datum.

Häng med här på bloggen för nu kommer det att bloggas flitigt igen!

Danskram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0