Lina bloggar: Hector spelar in musikvideo!

Hej allihop!

Nu är det mycket som händer inom Tropical Sundsvall! I helgen har Hector haft fullt upp - han har nämligen varit i Uppsala och spelat in en musikvideo! 

Videon spelades in på bakgården till First Hotel i Uppsala och valet är förståeligt; Det ser som taget ur från en plats på Kuba!! Hector berättade för mig att det påminner om en plats som heter "Las Ruinas", en plats där spanjorerna förr i tiden hade slavar tillfångatagna. Då spanjorerna hade fest, passade även slavarna på att dansa!
Det passade ju perfekt till temat =)

I videon dansar Hector och de andra dansarna Rumba, och de spelar även Congastrummor och andra instrument. Det blev en heldags jobb med andra ord, och nu längtar vi tills vi får se resultatet!! Musiken hör till en skiva som heter "Llama a los Rumberos", som på svenska betyder "Ropa på Rumbadansarna". Det är en skiva som kommer innehålla olika rytmer från Venezuela och Kuba. Verkligen ett roligt projekt!!

Som ni ser händer det mycket i höst för oss, och vi hoppas att ni håller er uppdaterade på alla våra kanaler: Hemsidan, Bloggen, Facebook och Youtube! Nu är det slutspurt inför PROVA-PÅ-VECKAN, jag återkommer med mer spännande info inom kort!
 



Gänget som var med i inspelningen av musikvideon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0