Att dansa = en livsstil!

Hej på er dansvänner!

Nu när sommaren är här anordnas det danstillställningar överallt i Sverige. Att dansa har verkligen blivit hett! Visst är det kul? =) Det är inte bara latinodanser som dansas utan jag har läst många reportage kring flera sorters danser och olika tillställningar runt om i landet! =)

Den här sommaren har bland annat salsa dansats mitt i Kungsträdgården i Stockholm, dansbandsveckan i Malung pågår just nu, i Roslagsbyn Härräng anordnas världens största dansläger för lindy hop, boogie woogie, balboa och stepp. Salsaklubbar håller öppet överallt i Sveriges storstäder, bara för att nämna några alternativ.

När jag har varit ute och dansat, både i Sundsvall och i Stockholm har jag upplevt en otrolig glädje och gemenskap. Trots att man inte alls känner folk man träffar på olika danstillställningar blir man snabbt vänner och tillsammans gör man kvällen otroligt rolig och minnesvärd!

Under sommaren har jag träffat många dansare, inte bara salsadansare utan även buggentusiaster och dansbandsälskare. Alla dessa människor uttrycker samma åsikt!
Dans är inte bara en hobby - det är en livsstil!

Det håller jag verkligen med om! Jag kan idag inte tänka mig ett liv utan dans! Dansglädjen går inte att förklara utan måste upplevas! Jag försöker ofta berätta för vänner och bekanta vad som är så roligt med dansen men det är svårt att finna orden. Dansen är inte bara "kul", det är så mycket mer, det är en livsstil!

Dansen ger så mycket tillbaka i form av glädje, motion, nya vänner och som sagt, en ny livsstil!


Vill Du börja dansa i höst? Du har ingenting att förlora och jag kan garantera, har man en gång börjat dansa, då går det inte att sluta! =)

Vi drar igång med nya kurser i höst. Besök vår hemsida: www.tropicalsundsvall.se för mer information!



Som avslutning tänker jag bjuda på härliga bilder där dansglädjen verkligen lyser!


Jag dansar med Asfand, det är fullt med dansglada människor på våra kurser vilket gör att det lätt blir trångt. Här råkar vi krocka med dansparet bredvid oss! =)


Gapskratt under Club Bachata på Casino Cosmopol är inte ovanligt! =)


Även stora leenden och massor av dans syns hela tiden under dansen!




På återseende!


Kommentarer
Postat av: Lina

Haha, klockrena bilder!!! Roligt!!

2011-07-22 @ 07:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0