Lina bloggar: Eftersnack med La Unión!

I lördags hade Club Bachata den första livespelningen i Tropical Sundsvalls historia. Vi är väldigt nöjda med konserten och stolta över att kunna erbjuda er något utöver det vanliga! Att så många stödjer oss varje månad och kommer till Casino Cosmopol, möjliggör att vi kan utöka och sakta men säkert göra Club Bachata ännu större =)



Vi pratade med artisten Frank Beliser efter hans spelning på Club Bachata i lördags;

Vilket var ditt intryck av Club Bachata?
Mitt intryck av Club Bachata var positivt och det bästa på alla sätt och vis, ni har en väldigt trevlig stämning och klubben är dessutom mycket elegant!

Vad tyckte du om att spela hos oss?
Att spela för publiken i Sundsvall var en fin upplevelse, speciellt när publiken dansade, sjöng med och gav oss energi, trots att vi är en grupp som de aldrig hade sett. Det var verkligen imponerande!

Vad har du för tankar nu efter spelningen?
Efter att ha spelat för en sådan bra publik som hos er, och dessutom i en sådan fin lokal, vill vi självklart komma tillbaka till er! Nästa gång ska vi spela ännu mer intensivt och vi kommer med fler Bachatalåtar.

Vad händer för bandet framöver?
Just nu är La Union i en slags uppstart, och vi kämpar hårt med att ta bandet framåt och skapa mer kännedom hos folk. Idag är det ganska svårt att slå igenom som musikgrupp, men med min erfarenhet så har vår grupp en bra kvalité på musiken och i juli har vi flera konserter inbokade.

Innan Club Bachata spelade vi i Serbien, och nu väntar Danmark den 15 juli. Sedan har vi även spelningar i Malmö och i Stockholm på olika klubbar. Det ser vi fram emot!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0