Vem gör Tropicals affischer?

Hej på er kära dansvänner.

Lina har nu presenterat mig som sin högra hand. Vem är det då som gör alla affischer? Jag tar då tillfället i akt att presentera Tropicals duktiga grafiker – Sara!



Sara har dansat sen oktober 2010 då hon började dansa Bachata. När nästa kursblock drog igång började Sara även att dansa Salsa. Sara älskar dansen och dansar så ofta hon kan! Sara har gått den 3 åriga utbildningen Grafisk Design och Kommunikation på Mittuniversitetet där hon tog examen i Juni 2011.

Sara har gjort affischer för Tropical Sundsvall sen december 2010. Det är Sara som gör samtliga affischer för Tropicals danskurser och även affischerna för Club Bachata. Sara har en enorm kunskap, stor kreativitet och en konstnärlig ådra som verkligen sätter en speciell prägel och som utmärker Tropicals affischer.

Tropicals affischer består alltid av bilder som Sara själv har fotat. Första gången Sara fotade Lina och Hector var i december 2010. De första affischerna som Sara skapade kom till årsskiftet för 2011 när vårens danskurser började.

Varför fotar då Sara till affischerna?
- Tanken var att fånga den personliga och varma känslan som finns hos Tropical. Och självklart att fånga dansglädjen. Eftersom det är Lina och Hector som är Tropical så var det givet att jag skulle ha en bild på dem. Sen använder jag bara glada och varma färger och försöker att ta bilder med mycket rörelse för att man snabbt ska förstå vad det hela handlar om, säger Sara.

Vad är det roligaste med att göra affischer för Tropical?
- Det roligaste med att göra affischerna är att fota! Det blir så många bra bilder och man vill egentligen använda alla på samma gång!



Idag bor Sara i Stockholm där hon arbetar och ansvarar för layouten för ungdomstidningen Frida.


Jag tycker att det är alltid väldigt spännande att se när affischerna för nya kurser eller inför Club Bachata kommer! Sara levererar alltid snygga affischer som utmärker sig på grund av sin kreativa ådra och proffsiga utformning!

Tack Sara för att du alltid gör så fina affischer! =)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0