Gruppen LA UNIÓN till Sundsvall!

Som ni säkert har sett, får Tropical Sundsvall ett speciellt besök på Club Bachata i juli! Det är gruppen LA UNIÓN som ska uppträda och sjunga för oss!  Det blir en härlig underhållning med deras egna låtar inom Merengue, Bachata och Reggeaeton =)


Kommande Club Bachata infinner sig precis under Sundsvalls Gatufest, ett evenemang som är starkt förknippat med artister och livemusik. Därför vill Tropical Sundsvall erbjuda er vår egen livemusik, självklart med Karibiskt tema!


La Unión kommer från Stockholm och har tre medlemmar; Frank Belicer, Yarien Oviedo och Jhon Po. Gruppen uppträder ofta på Stockholms nattklubbar, som till exempel La Isla och Müchenbryggeriet, men de brukar även besöka olika latinofestivaler och dela med sig av sin musik.


Jag frågade gruppens manager Frank Belicer vad han har för förväntningar inför Sundsvall:

– Vi ser verkligen fram emot att komma till Sundsvall! Det ska bli en fin erfarenhet, vi ska sjunga våra bästa låtar för er och vi har nya nummer som har premiär. Vänta er en bra konsert!


Nu börjar vi nedräkningen till 9 juli! Det blir Sundsvalls bästa och trevligaste uteställe under Gatufesten! La Unión kommer att göra sin konsert ca en timme under kvällen, så kom i tid för att inte missa dem. Vi hoppas självklart på att ni vill äta en god tropisk buffé med oss på Casino Terrassen innan!


Vi ses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0