Höstens sista Bachatakurs!!!

Hej dansvänner!

Ikväll har Tropical haft höstens sista bachatakurs. Det har varit en härlig kväll med väldigt mycket dans och ännu mer prat och glada skratt! =)

På nybörjarnivå gick vi igenom förra veckans turer och vi lärde oss även en ny tur! Det gick kanonbra och alla dansade som aldrig förr! Det är så roligt att se hur fort alla utvecklas, ikväll dansade alla med stor känsla och mycket passion!

I pausen mellan nybörjarkursen och fortsättningskursen bjöd Tropical på fika. Supermysigt att fika, prata och skratta. Vi är verkligen som en stor dansfamilj som dansar, umgås och har roligt tillsammans! =)
När Tropical fikar så fikar vi ordentligt! =)


Jag passade såklart på att fota flera av våra deltagare under fikapausen. "Mingelbilder" är väldigt kul! =)
På medelnivå började vi med repetition från förra veckan och byggde sen på med dagens tur som alla satte galant!
Det har varit en jättebra kväll!Nu har höstens kurser avslutas. Tropical vill tacka ALLA deltagare som har kommit på våra kurser och tillsammans har vi gjort den här hösten otroligt minnesvärd. Tillsammans har vi dansat, skrattat, hjälpt varandra när turerna har varit knixiga och alla har verkligen utvecklats i raketfart!

Jag vet att Lina & Hector är väldigt nöjda med hösten, de är så glada att så många kommer och dansar med Tropical Sundsvall. Tillsammans är vi en stor dansfamilj som bryr oss om varandra, vi skrattar tillsammans och stöttar varandra till 110%!

STORT TACK!


Nu tar danskurserna jullov. Vi startar upp med nya kurser den 23 Januari och då med en gratis PROVA-PÅ-VECKA!

Bloggen och hemsidan tar sjäkvklart inte jullov utan kommer att uppdateras hela tiden!Stort tack för denna höst och många danskramar!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0