Lina bloggar: Härlig Bachatakväll!

Hallå!

Nu har första veckan på det nya kursblocket precis avslutats! Ikväll erbjöd vi den sensuella och härliga pardansen Bachata, och många nya människor kom till Kårhuset för att lära sig! Alla Bachatans grunder gicks igenom, och alla började direkt dansa med rullande höfter och passionerade steg. Imponerande!

Vi har överlag haft ett starkt gäng med kursdeltagare i höst, och likaså nu! Alla lär sig otroligt snabbt, är fokuserade, glada och hungriga efter nya steg!! Det är verkligen roligt att se utvecklingen hos er alla, och det är alltid lika kul att introducera nya människor i vår Bachatavärld! =) 
Alla fastnade för den underbara Bachatan! =)


På medelnivån ikväll hade flera från förra nybörjarkursen hoppat upp, och kom genast in i det lite högre tempot! Vi lärde ut en tur där killarna fick jobba lite extra, då de skulle göra en dubbelsnurr och lite andra häftiga rörelser. Efter lite övning och slipning på detaljer fick alla till turen bra! Väldigt duktigt gjort!

Jag och Hector har åkt runt mycket i Sverige och dansat på olika festivaler, kurser och fester. Vi kan avslöja att vi har en väldigt hög nivå på Bachata i Sundsvall! Fler och fler kursdeltagare lär upp sig varje termin, och ni blir bara bättre och bättre. Turer som Tropical Sundsvall lärde ut på medelnivå när vi startade upp föreningen, lärs nu ut redan på nybörjarnivån!!

På medelnivån lär vi ut turer som det krävs mycket för att klara av att dansa bra, och ni klarar det galant! Turerna vi lär ut är oftast ganska långa, med en hel del häftiga trix och roliga detaljer. Allt eftersom ökar vi svårighetsgraden eftersom vi ser att ni lär er så bra. Det har resulterat i en hög nivå på Bachata i Sundsvall!

Efter att ha varit på senaste Club Bachata, kan man även konstatera att såååååå många människor i Sundsvall kan idag dansa Bachata och vet vad Bachata är. Hur kul som helst att vi har skapat ett etablerat alternativ till de vanliga krogarna i stan.

 


Vi hörs allihop!

Stor Bachatakram!
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0