Lina bloggar: Tempofylld salsakväll!

Hej alla salseros!

Vilken kväll det har varit! Ikväll startade Tropicals nya danskurser upp, där man under fyra intensiva veckor kan lära sig Salsa, Bachata och Cubamix. Ikväll stod Salsa på agendan, och massor med nya människor kom till kurserna!

Först var det nybörjarnivå, där alla grundstegen lärdes ut och även första snurren! Alla var verkligen superduktiga och lärde sig stegen jättefort! Fortsätter det i den takten kommer nybörjargruppen att avancera riktigt bra under de här fyra veckorna.

Det var kul att se så många nya ansikten på kursen och att så många nya dansglada människor hade hittat till oss! Jämna par och fullproppad sal av glädje och skratt - Det kunde inte bli bättre!


 





Efter första passet drog medelkursen i Salsa igång, och det var rekordmånga dansare som anslöt sig till dansglädjen! Flera modiga deltagare från förra nybörjarkursen ville prova medelnivån, och vi kan inte säga annat än att vi är imponerade. Ni gjorde det väldigt bra!

Tempot var högt, låtarna snabbare, fler snurrar och stundtals väldigt intensivt. Hur kul som helst! Alla var jätteduktiga och innan lektionen var slut hade alla fått till den nya turen. Vi lärde ut en rolig salsatur som egentligen är ganska lätt, men den ser svår och avancerad ut. Det såg riktigt snyggt ut när alla kursdeltagare gjorde den!









Vi tackar för en rolig och trevlig kväll! Nu laddar vi upp för Cubamixen imorgon kl 19:45!

Kram Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0