Minnesvärd konsert med TIMBALIVE!

Hej dansvänner!

Nu är Tropical tillbaka i Sundsvall efter en fantastisk helg i Stockholm! Vi har dansat hur mycket som helst och helgen har bjudit på många glada skratt och minnen för livet!

I fredags dansade vi Bachata. Jag kan berätta för er, speciellt er som var på vår Bachatalektion i onsdags, att vi gjorde turen ”Stockholm” hur många gånger som helst! =) Fredagkvällen bjöd på mycket Bachata och många var nyfikna på hur dansen i Sundsvall är. Jag har varit nere i Stockholm flera gånger och jag kan säga att vi dansare i Sundsvall håller en mycket hög klass i Salsa och Bachata. =)

Igår var Tropical på plats på Clustret för att dansa Salsa men framförallt, se TIMBALIVE som spelade i Sverige för första gången. Spelningen var verkligen hur bra som helst och det var omöjligt att stå still under konserten så självklart passade vi på att dansa Salsa medans TIMBALIVE spelade från scenen! Det är ett minne för livet!

           

 

    

 


Kvällens stora höjdpunkt var Mayito Rivera, känd som sångare från gruppen Los Van Van. Hela publiken jublade när han tog plats på scenen och han är verkligen proffsig. Hela publikhavet dansade loss!

Konserten bjöd på många skratt. Han tog upp båda killar och tjejer från publiken som fick gå upp och dansade. Han bad sen oss i publiken att säga vad vi tyckte! SI, NO. Självklart fick alla modiga besökare som vågade sig upp på scenen ett SIIIIIII!


 

     

 
Jag och Lina fick chansen att träffa Mayito bakom scenen efter spelningen och utbyta några ord. Självklart hade vi kameran med oss i högsta hugg!

       

      


Det har verkligen varit en fantastisk helg som har bestått av otroligt mycket dans. Vi pratade på resan hem att vi skulle ha haft en stegräknare på oss för att vi dansade säkert flera mil! =)

Vi träffade mycket trevliga dansmänniskor från alla delar av Sverige och Världen. Det jag tycker är så himla härligt i dansvärlden är att det spelar ingen roll om man är jätteduktig på att dansa eller nybörjare. Alla dansar och tillsammans har man jätteroligt. Det gör ingenting om det blir fel lite då och då. Då skrattar man och börjar om. Det är en jättehärlig stämning som är svår att beskriva men så otroligt härlig!

 

Nästa gång det anordnas en stor konsert hoppas vi att fler från Sundsvall tar chansen att åka för att dansa och ha roligt! Och jag lovar er, dansar ni Bachata i Stockholm, då får ni göra turen Stockholm och såklart massor av andra roliga turer! =)

 

Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0