Tropicals kursdeltagare tycker till!

Hejsan!

Som ni redan vet är Club Bachata Tropical Sundsvalls egna nattklubb där vi tillsammans träffas på Casino Cosmopol och dansar, umgås och har roligt tillsammans! =)

Ikväll på Salsakursen passade jag på att fråga några av våra kursdeltagare vad de tycker.


Vad är det bästa med Club Bachata?


Sanny Masarov:

Gemenskapen är jättebra på Club Bachata! Det är trevligt folk. Rytmerna är härliga. Club Bachata är ett bra alternativ till vanliga krogen, vanliga krogen är inte min grej.
 
Maria Johansson:
Det är bra stämning och alltid roligt på Club Bachata. Alla människor som är där är jättetrevliga och det är ett bra tillfälle att få öva på det man har lärt sig på kurserna!
Yngve Franzén:
På Club Bachata får man själv prova det man har lärt sig på kurserna. Man får också lära sig nya saker när man dansar på Club Bachata. Dansen på Club Bachata gör att turerna vi har lärt oss sätter sig. Club Bachata är en bra fest med roligt och bra folk. Det är jättebra med kvällarna på Club Bachata!

Maj-Lis Persson:
Ju fler gånger man har gått på kursen, ju fler lär man också känna på Club Bachata. Vi är som en stor familj där! På Club Bachata är det glatt, prestiglöst och roligt!

Stig, Stigis, Södergård:
Sällskapet på Club Bachata är jättebra. Alla är trevliga, lokalen och miljön är väldigt bra. Det är ett stort dansgolv och bra luft så det inte blir alltför varmt.
Sen har Club Bachata också ett trevligt värdpar, Hector och Lina, som alltid bjuder på sig själva!

Robin Bittner & Chiara Broeker:
Musiken är jättebra. Man känner alla och kan dansa på Club Bachata hela natten!


Vad tycker Du om Club Bachata? Skriv gärna en rad i kommentarsfältet!


Vi ses!


Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0