Lina bloggar: Het latinofest på Saffran!

Hej allihop!

Vilken kväll det var igår! Vi brukar ofta prata om ”Karibisk värme” och att latinomusiken är het – igår fick vi verkligen prov på det! Det är nästan komiskt vilken värme som uppstod igårkväll på Saffrans Bodega! Värmerekord! Det kändes som att vi var utomlands på riktigt, så det var nästan en chock när kvällen var slut och vi var tvungna att gå hem i kylan.

Vi fyllde verkligen Saffrans källarlokal till max med härlig dunkande musik och massor med dans! Hector brukar alltid säga på kurserna att man ska dansa med små och korta steg – det fick ni garanterat öva på igår =)



Sammanfattningsvis är vi nöjda med kvällen! Det var väldigt trevligt och vi är glada över att så gott som alla kursdeltagare anslöt sig till den varma stämningen. Som arrangörer är det otroligt roligt att prova nya saker, och ni är alltid så positiva till det vi anordnar och stödjer oss till 100% med er närvaro! Det är tack vare er alla och era vänliga kommentarer som vi får nya idéer!



Nu fortsätter vi som vanligt med Club Bachata på Casino Cosmopol, nästa gång är lördag den 5 november! Hector och jag planerar att vi varje termin, vid något lämpligt tillfälle, vill anordna en speciell aktivitet (utöver Club Bachata) för er medlemmar, så gårdagen var en bra start på det =)

Nu laddar vi för danskurser i veckan! Vi ses!


Mehdi fyllde år, och det firades med tårta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0