Lina bloggar: Tropisk fest i Juniskär!

Hej allihop!

Igårkväll var jag och Hector inhyrda att dansa och vara med på en årlig fest för alla som bor i Juniskär. Temat var TROPICAL, och det följes verkligen in i minsta detalj!!!

Lokalen (som egentligen är BachataEriks arbetsverkstad) hade städats och förvandlats till ett uteställe i Dominikanska Republiken! Väggarna var dekorerade med olika saker från Karibien, borden hade dukats med mycket färger och hörnen i rummet var förvandlade till en strand! Helt otroligt vilket jobb de hade lagt ned på festen! Det var jättemysigt!








Till middag serverades det en tropisk buffé med mat för en hel vecka! Det var sallader, sex olika såser, potatisgratäng, potatissallad, kyckling, fläskfilé, fyllda champinjoner och paprikor, ris, oliver, bröd och MASSA annat gott! Sedan blev det ostbricka och efterrätt med frukter och glass. Det var hur gott som helst!





När middagen var klar, gjorde Hector och jag en dansuppvisning i Bachata och Salsa för att visa upp hur danserna ser ut. Först blev det en passionerad Bachata till Aventuras låt ”Obsessión”, och sedan en fartfylld Salsa till Håkans favoritlåt ”Pa que me llamas”. Jag tror att det var väldigt uppskattat, för applåderna och hejjaropen lyfte nästan taket =)

Sedan gjorde vi flera olika animación under kvällen, bland annat i Merengue och Lambada. Vi hade även en prova-på i Bachata, där alla gick ihop i par och dansade. Gud vad alla var duktiga och lärde sig snabbt!! Sedan fortsatte vi med Bachatalåtar och alla dansade fritt det vi hade lärt ut. Som det verkar har vi flera som vill prova riktiga Bachatakursen, så det var jättekul!

Sammanfattningsvis var kvällen helt otrolig! Det var längesedan jag var på en fest där alla gick in 100% för temat, och det gjorde kvällen till väldigt speciell. De flesta hade klätt ut sig till det som de tolkar Karibien, och det var roligt att se! Det roliga var att se alla svenskar komma i strandkläder och flippflopp, och det såg ut som sommar, medan Hector fick ta på sig en fleecetröja för att han frös. Hihi!


Hector träffade på Fidel Castro!


Erik ser riktigt latinoamerikansk ut, haha!!


Erik och Christin dansar "cambio la mano" och har jättekul! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0