Lina bloggar: Konsert med Hectors band 10/10!

Hallå!

Ni som känner Hector bra, vet vid det här laget att Hector även brinner för musiken! Vid sidan om danskurserna repar han ofta med sitt band CAFÉ COLONIAL. Om lite drygt två veckor är det dags för deras nästa konsert!!!

De kommer att spela på Jazzklubben (Aveny) måndagen den 10 oktober! Bandet spelar en skön blandning av latinjazz, soul, bossanova, flamenco mm. Lite annorlunda, men otroligt bra!!! Sångerna sjungs på spanska och portugisiska, och jag lovar er att det rycker i kroppen av glädje när de spelar =)

Vi tycker att det vore väldigt kul ifall vi går tillsammans ett gäng och tittar på konserten! Inträdet kostar 150 kr för vuxna, eller 50 kr för studenter. Jag tycker att det är ett perfekt tillfälle att göra något annat tillsammans, hinna prata och lära känna varandra lite mer, samtidigt som ni får se vad Hector sysslar med på fritiden!

Hur många är med? Boka in måndagen den 10 oktober, klockan 19.30! Vi kan ses utanför Kårhuset kl. 19.15 och gå tillsammans till Jazzklubben. Just den måndagen kommer vi att ställa in medelkursen på salsan, och ha den dagen efter istället (i cubamix-lokalen). Så den måndagen blir det bara nybörjarkursen som hålls.


Trevlig helg till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0