Lina bloggar: Slutspurt inför PROVA-PÅ-VECKAN!!

Hej på er!

Nu är vi redan inne i september månad och gud vad tiden går fort! Hela sommaren har varit full av planeringar och nya idéer, så nu är vi riktigt laddade inför att starta igång dansen igen. Idag har vi i Tropical fått väldigt mycket gjort och jag är så förväntansfull inför kursstarten den 12 september!

Det är mycket att hålla koll på; checklistor ska prickas av, samtal ska ringas, annonser och affischer ska upp, profilprodukter ska beställas, smådetaljer ska fixas in i det sista.. Ja, allt ska klaffa! =)

Jag vill även passa på att citera vår kursdeltagare Asfand som sa detta till de nya utbytesstudenterna på Mittuniversitetet:

"Probably the best activity in Sundsvall to interact with exciting new people and learn some moves. Once in a week class worked really well to help me relax from the weekly hectic routine. HIGHLY RECOMMENDED!!"

Det tycker jag var helt klockrent sagt! Det känns som att hösten 2011 kommer att bli något alldeles speciellt. Det ska bli så roligt, nu ser vi verkligen fram emot PROVA-PÅ-VECKAN!


Vill du uppleva den tillsammans med oss? Då är du välkommen den 12 september kl. 18:00 på Kårhuset (Köpmangatan 15)! Det bjuds på roliga danskurser, gott hembakat fikabröd och trevligt sällskap!

Vi ses där!
Kram Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0