Lina och Hector bloggar efter den gångna veckan!

Hej allihop!

Vilken fantastisk vecka det har varit! Väldigt intensiv med fem helkvällar med dans, men otroligt rolig! Sammanlagt uppskattar vi att cirka 300 personer har provat våra danskurser under veckan, och det känns helt fantastiskt!

Vi har laddat hela sommaren för detta, och nu är vi äntligen igång med danskurserna igen! För oss känns det väldigt roligt att se alla bekanta ansikten som vill fortsätta dansa med oss, men även alla nya som har tillkommit i år. Vi tror att den här hösten kommer att bli den bästa! Redan under första veckan kände vi vilken rolig stämning ni alla tillför på kurserna, så vi är övertygade om att den här terminen kommer innehålla massor av skratt och roliga ögonblick!

Igårkväll avslutade vi veckan med Club Bachata på Casino Cosmopol! Vilken kväll det var! Massor med folk, härlig och glad stämning och fullt på dansgolvet hela tiden! Det som gör oss väldigt glada, är att vi känns som en stor familj; det spelar ingen roll om man nyss har gått första kursveckan hos oss eller om man har dansat i flera år. Vi såg flera nya ansikten igår som provade de första dansstegen på dansgolvet, och vad bra ni var!!! 

Nu ser vi fram emot en ny vecka! Att få komma till kurserna och träffa er är bland det roligaste som finns!

Kramar
Hector och Lina


Här bjuder vi på några bilder från gårdagens "animacion" på Club Bachata!










Kommentarer
Postat av: ..

Roligt att se vad mycket folk det var på club bachatan. Prova på veckan var också jätterolig.



Jag har ägnat mig åt att titta lite på Hectors andra projekt och konstaterar, du har många strängar på din lyra(gitarr). Startat ett band minsann. Roligt. Jag har lyssnat lite på bandstilen. Intressant.



Jag har också sett videon från GA kyrkan. Vad många olika roliga projekt du gör. :)



vi ses mer på dansgolven.



Lina! Vilket fantastiskt jobb ni gör och den glädje och energi ni visar gör en så glad :)

2011-09-22 @ 22:11:30
Postat av: ..

Ida! Du är mycket duktig fotograf och lägger upp bloggen på ett roligt och intressant sätt.



Hans N! Varför blir du inte bagare??? Fantastiskt gott fika!! Tur man dansar emellan, annars skulle nog det fikat märkas på kroppen :).

2011-09-22 @ 22:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0