100 Tropical T-shirts sålda!

Hallåj!

Vill ni veta en rolig nyhet?! Nu har vi sålt 100 stycken Tropical T-shirts! Hur kul som helst! =)


Innan vi började att sälja T-shirts så pratade vi ofta om att vi borde ha tröjor som man kunde dansa i och som samtidigt visade att vi tillhör Tropical Sundsvall!

Vi spånade och funderade länge på hur tröjan skulle se ut och det var lite klurigt i början att veta hur vi ville ha tröjan. Vi visste väldigt tidigt att en svart tröja är väldigt snyggt och tröjan skulle finnas i herr-och dammodell. Vi visste också att vi ville ha den väldigt enkel, snygg och skulle tilltala alla!

Arbetet med framställningen av tröjan tog sin lilla tid, vi var på besök till många företag och jämförde tröjor och modeller på kvällarna. Till slut hittade vi vår snygga tröja och bestämde oss! Jag minns det så väl när vi hade bestämt oss, då tittade vi på varandra och sa: "Nu kör vi!" =)



   


När vi började att sälja T-shirts så trodde vi att flera skulle köpa en T-shirt men vi vågade aldrig drömma om att det skulle gå såhär bra! Tröjorna har gått åt som smör i solsken och på varje kurstillfälle bär allt fler och fler deltagare våra snygga, svarta T-shirts och dansar runt i dem! 

Vi tycker att det är jätteroligt och det ser verkligen proffsigt ut när så många har likadana tröjor på sig! Jag tycker också att det visar på en fin samhörighet och att vi hör ihop, det är ju precis det vi gör! Vi tillhör samma härliga dansförening! =) 

Tröjorna är jättesköna och perfekta att dansa i! Jag tycker att de verkligen är snygga och stilrena! Vad tycker ni? =)


   


Har Du inte köpt en tröja ännu? Passa på att göra det! Det går att beställa tröjorna genom vår webbshop på hemsidan och tröjorna finns i herr- och dammodell!

http://www.tropicalsundsvall.se/?page_id=20

Klicka på länken så kommer ni direkt till webbshopen!


Hoppas att ni alla får en trevlig helg! Håll ögonen öppna här på bloggen. Jag kan avslöja att något spännande kommer att publiceras på söndag… =)


Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0