Den kommande kursveckan…

Hallåj!

Har ni en härlig helg? =)

Nu, den kommande veckan kör vi på med kurserna precis som vanligt.
Salsa på måndag
Reggaeton & Cubamix på tisdag
Bachata på onsdag!


Fullt ös med andra ord! =)

Den kommande veckan blir också den sista kursveckan. Sen avslutas kurserna för den här terminen. Det har verkligen varit helt fantastiska veckor med massor av dans. Prova-på-veckan i januari var toppen och det kom hur mycket folk som helst som ville lära sig att dansa.


 

 


Under den här vintern och våren har alla utvecklats så otroligt fort och det är verkligen jättekul att se! Under den här tiden har många tagit sina allra första danssteg och idag dansar ni som ni aldrig har gjort något annat! =)

Club Bachata har blivit riktiga höjdpunkter! Det har bjudits på uppträdanden, prova-på-lektioner och massor av dans! Det är så roligt att träffas under Club Bachata, alla är på strålande humör och tillsammans har vi dansat hur mycket som helst och gjort kvällarna helt oförglömliga!


 

 


Jag hoppas att ni också har haft jättekul när ni har dansat med Tropical. Nu när kurserna tar slut så tar vi såklart inte helt ledigt. Vi kommer att anordna aktiviteter för alla kursdeltagare, håll utkik för mer information här på bloggen, på facebook och hemsidan!  

Självklart fortsätter vi med Club Bachata!!! Det är något ni inte vill missa! =) Nästa datum för Club Bachata är 26 maj!


Nu ger vi järnet sista kursveckan och dansar med mycket glädje, värme, passion och hetta!


Många kramar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0