Lina bloggar: Nu är ni riktiga Rumberos!

Hallå alla!

Vilken härlig danskväll det har varit! Ikväll har vi dansat Salsa för fullt, och tempot höjdes riktigt på båda nivåerna! Väldigt kul att alla är så duktiga och hänger med så bra =)

I pausen passade jag på att fråga några av kursdeltagarna vad det är som är roligast med Salsa, samt vad som har varit roligast med Tropicals kurs.


Hanna Petersson & Jakob Bylmailer



Det som är roligast med Salsa är att man lär känna många nya människor, dessutom är Salsa en sån härlig rytm! Musiken gör att man vill röra på sig, men det är även bra träning för man svettas mycket. Nu har vi även ett mål med Salsan - Att vi kan gå ut och socialdansa!

Det roligaste med kursen är att vi har upptäckt något hos oss själva och att vi gör något tillsammans.

Hector är roligast, flikar Jakob in! Efter hans övning när vi skulle titta på varandra i ögonen, så lossnade det för mig!


Håkan Norberg



Det som är roligast med Salsa är att man blir glad, då det är en rolig dans med mycket fart!

Det som har varit extra roligt med kursen är att det har varit otroligt mycket folk och det har varit roliga turer. Det har varit en lagom nivå och det har flytit på bra och blivit mycket dans på kurserna. Vi har också fått lära oss något nytt hela tiden, och man snappar alltid upp mycket som man använder själv sedan.


Josefin Hallman



Det bästa med Salsa är glädjen, rytmen och värmen! Det roligaste med kursen har varit att vi har fått prova på väldigt många snygga steg och turer. Det är kul att vi dansar på linje först och sedan i par, det är bra att få båda delarna.


Fredrik Solvang



Det roligaste med Salsa är rytmen, och att det inte gör något om man gör fel. Då är det bara att börja om och komma in i rytmen igen. Salsa flyter på bra och det är glad musik!

Det bästa med kursen har varit att tempot har höjts och att turerna har blivit längre. Vi har gjort mycket snurrar och det tycker jag att det har varit kul att jobba med.



På medelnivån idag finslipade vi turen från förra veckan, som är riktigt snygg! I slutet lade vi till coola Rumbasteg, och Hector är väldigt imponerad av er. Det som var roligast ikväll var att se hur alla njöt av dansen, skrattade, tog ut rörelserna och bara kopplade av!

BRA JOBBAT!!


I den här videon kan ni se lite mer om Rumba och den förklarar mycket, den är absolut värd att ses!!





Här är en till video som visar hur barnen på Kuba redan tidigt snappar upp allt om Rumba! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0