Mycket passion och hetta ikväll!

Hej alla dansvänner!

Vilken toppenkväll det har varit! Ikväll har vi dansat BACHATA med mycket känsla och passion!

På nybörjarkursen repeterade vi förra veckans tur och slipade detaljerna. Vi fick lära oss sliden ordentligt och alla satte turen väldigt fort! Vi gick snabbt vidare till dagens tur där killarna skickar iväg tjejen till IKEA! =)


    

   

 

 



Den turen är väldigt fin och innehåller väldigt mycket känslor! Vi började med att dansa tillsammans, sen skickar killen iväg tjejen, båda dansar ifrån varandra och sen snurrar killen till tjejen där vi dansade med mycket passion och känsla! =)

Lina och Hector visade hur vi skulle dansa och kombinera olika känslor som först innehöll mycket värme, när killen skickar iväg tjejen så ångrar han sig genast men vi tjejer sträcker på oss och dansar med stolthet. När killen snurrar tillbaka till tjejen så är det verkligen passion! Alla känslor på en och samma gång! =)


 
 
      

 

 

    



Efter kursen bjöd vi på Tropical-fika! Vi hade dukat fram chips, grönsaker, daddlar, ett gigantiskt stort påskägg fyllt med godis och dricka!

    
Vid fikat blev det massor av skratt och mingel! =)

 

                               

 

    

 
 
    

 



På medelkursen fick vi lära oss en ny tur och jag säger bara, WOW VILKEN FIN TUR!!! Det är bland de finaste turerna vi någonsin har gjort! Turen innehåller väldigt mycket snurrar, olika steg, snygga detaljer och framförallt, mycket PASSION! 


    

 

    

    


I pausen fikade alla kursdeltagare och umgicks! På våra kurser är det så mycket mer än dans. Vi umgås, skrattar, skämtar och vi är verkligen en stor dansfamilj med medlemmar från hela världens alla hörn!

Kvällen har verkligen varit toppen och alla är så himla duktiga! Jag vet att Lina och Hector är mycket imponerade av er allihopa! Ni lär er jättefort och Bachatan i Sundsvall håller en MYCKET hög nivå!


När kursen var slut så spöregnade det ute. Det var något som vi inte har märkt av på hela kvällen. På Tropicals kurser finns det endast karibisk värme och hetta! =)


Stor Kram och Tack för ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0