Lina bloggar: Fler projekt!

Hejsan!

Hoppas att ni alla har haft en kanonsommar och att ni börjar komma tillbaka från semestrar och resor. Jag och Hector längtar till kursstarten så jag tror vi spricker!

I veckan har vi knutit flera nya samarbetspartners till oss och vi har fler planerade projekt. Så spännande! Till exempel är vi inbjudna till dansskolan "Dansa med Sanna" i Falun för att hålla workshops i Bachata. Den 15-16 september kommer vi att vara där och inspirera alla Bachata-lovers i Falun!

Vi kommer att hålla workshops mellan kl. 16-18 och sedan är det fest på kvällen för alla som vill dansa och öva på det vi har lärt ut =) Vill du följa med? Kontakta oss!

Ett annat projekt är den 13 september, då vi ska hålla i ett hett pass i Reggaeton för ungdomar. Det är Centrumvillan som har bjudit in oss att engagera ungdomar i åldrarna 13-19 år i Reggaeton. Det är så roligt att få nya utmaningar och hålla kurser för nya människor. Jag tror att ungdomarna kommer att tycka om Reggaeton, eftersom det är en sån pass tuff dans som rycker med alla!



Om ni hör fler organisationer eller företag som är intresserade av dans, tveka inte att tipsa om oss!

Vi ses!
Danskram
LIna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0