Lina bloggar: Hemma från Hot Salsa Weekend!

Hej allihopa!

Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft! Jag flydde snöstormen här uppe i Norrland och åkte mot Stockholm och Hot Salsa Weekend!

Det har varit en intensiv helg med MASSOR av dans! På dagarna tog jag workshops av olika internationella instruktörer som besökte Sverige och på kvällarna var det fest för hela slanten. Jag och några andra Tropical-dansare gick "all in" och dansade dygnet runt hela helgen! Vi hann sova några timmar imellan iallafall =) 



Det var supermycket folk som besökte festivalen, så det var kul att dansa med människor som man aldrig hade träffat förut! Såklart kunde jag inte stå still till en enda låt, så jag dansade hela tiden så att svetten lackade!

På dagarna tog jag kurser i bland annat Rueda de Casino, Rumba, Dominikansk Bachata och Ladies styling. Väldigt inspirerande! Jag kan verkligen rekommendera alla att besöka festivaler och vidareutveckla sig. Det är ett minne för livet och man har så roligt tillsammans! Det är absolut värt det!


Bachatakurs

Nu är jag tillbaka i kalla Sundsvall igen, helt slut efter helgen men full av nya idéer! Framöver blir det absolut fler festivaler inbokade - Passa på att hänga med ni också!

Danskram
Lina



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0