3 timmar Bachata och mycket skratt!

Hej dansvänner!

Vilken härlig kväll det har varit! En onsdag fylld med BACHATA!!!

Vi drog igång som vanligt kl 18.00 med nybörjarkursen där vi började med att gå igenom grundstegen, höftmarkeringarna och snurrarna. Vi gick sen ihop i par och tränade tillsammans. Vi repeterade allt vi har lärt oss och vi fick även lära oss en ny tur idag!


      

 

    

 

    


Alla är så otroligt duktiga och ni lär er jättefort! Det är så roligt att se hur ni utvecklas hela tiden! =)

På nybörjarkursen avslutade vi med att dansa till Lamento Boliviano som jag vet är mångas favoritlåt. Jag hörde också många som sjöng med i låten när ni dansade! =)


    

¨  

    

 

     

    

 


Här är gänget från Bachata nybörjare! =)
 
    


På medelnivån repeterade vi två turer som vi har gjort och sen fick vi lära oss en ny tur. Dagens tur var otroligt snygg men också lite knixig! Tjejerna hade olika snurrar och vändningar på en fot och killarna hade sina snurrar.


    

   

   

 

¨
Vid ett tillfälle var det extra svårt. Då fick vi tjejer öva tillsammans med Lina och killarna fick öva tillsammans med Hector! Det är superbra för då lär sig alla!

Vi fick träna och nöta stegen tillsammans och till slut satte alla turen! Dagens ord blev STOPP! Vid ett tillfälle måste killarna stanna efter en snurr och sen fortsätta åt andra hållet. Då blev det STOPP som var ordet! =)


Här är gänget från Bachata medel ikväll! =)

    


Det har verkligen varit en riktig kanonkväll! Vi har dansat hur mycket som helst och lärt oss massor. Tillsammans har vi väldigt roligt, vi skrattar, skämtar och dansar! Vi hjälper varandra när det är svårt och dansar och njuter av dansglädjen tillsammans!

Det är också fantastiskt hur otroligt bra lärare vi har! Lina och Hector brinner verkligen för att lära oss att dansa. De visar flera gånger och de tröttnar aldrig på att lära oss! De lär ut otroligt pedagogiskt och tillsammans har vi roligt med våra instruktörer! =)


       



Stort Tack för ikväll och många kramar!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0