En kanonkväll med massor av SALSA! =)

Hej dansvänner!


Wow vilken kväll det har varit! Det har varit en kväll fylld av Salsa och väldigt mycket skratt! Vi är verkligen som en stor dansfamilj! =)

Idag kom det massor av dansglada människor till nybörjarkursen. Vi övade på grundstegen och snurrar och sedan fick vi prova förflyttningen "Dile que no". Det gick jättebra och alla lär sig otroligt fort! Vi har övat på stegen både i par, men även själva. När det är svåra steg på gång så övar vi tjejer med Lina och killarna övar med Hector! 

Det är verkligen hur bra som helst och hela kursen är väldigt bra och pedagogisk! Alla kan lära sig att dansa! =)


    

 

    

 

    

 

    


På medelkursen gick vi igenom förra veckans tur och övade på den en stund. Sedan gick vi vidare till dagens tur. Den var så himla rolig med massor av snurrar, snygga markeringar, förflyttningar, korsade händer och ännu mer snurrar!
Efter vätskepausen la vi ihop förra veckans tur med dagens tur. Oj vilken lång tur det blev!

Det är tur att Lina och Hector har långa låtar i sitt musikarkiv, det behövs nu när turerna blir längre och längre! =)


    

 

    

    


Det har verkligen varit en helt fantastisk kväll. Vi har dansat massor, skrattat och skojat hur mycket som helst. Skämt och skratt blandas med koncentration och fokus! Alla lär sig otroligt fort och det är jätteroligt att se hur alla utvecklas!

Känslan man får när man sätter turen och fötterna går nästan av sig själv, den känslan är otroligt rolig och det är då dansglädjen är som bäst! =)

Jag passar också på att avsluta blogginlägget med ord som Stig "Stigis" Södergård sa till mig ikväll: "Det är så roligt här på kurserna, vi är ett sånt härligt gäng och vi har fantastiska danslärare!"



Stor Salsa-kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0