Gårdagens workshops i REGGAETON!

Hej dansvänner!


Wow vilken dag det var igår! Det var verkligen toppen! En helspäckad dag fylld av dans kräver två blogginlägg idag. =)

Håll utkik ikväll, då kommer Lina att blogga om kvällens Club Bachata!


Men vi börjar som sagt med dagen. Hur var den? Jo den var helt fantastisk! Tre heta workshops i Reggaeton med väldigt mycket dans, skaka loss och mycket skratt! =)

 

                

 

 

    

 

    


Vi började kl 11:00 med den första workshopen. Angelina från CLAN REGGAETON höll i kursen och vilken tjej på att kunna dansa! Hon är otroligt duktig och väldigt pedagogisk i sin utlärning! En tjej med massor av energi och glädje och alla tre workshopsen var väldigt roliga och innehöll mycket tempo, energi och väldigt mycket glädje!

På första workshopen gick vi igenom mycket grundsteg och mycket rörelser som är grunden för reggaeton. Det var otroligt roligt och väldigt inspirerande att lära sig något nytt!


    

 

    

 

    


En väldigt rolig kurs med väldigt många skratt. Hector skötte musiken och ibland blev det även sång och trumslag utan musiken, det skötte Angelina och Hector tillsammans! =)

Till nästa workshop var det flera nya ansikten som kom men också många som stannade kvar och ville lära sig mer! Det är svårt att få nog av reggaeton när man väl har börjat! =)

Till fortsättningskursen hade Angelina satt ihop en koreografi som vi fick lära oss. Koreografin innehöll mycket olika steg som var jättesnygga men också mycket skaka loss, både på höfterna och axlarna samt en hel del snurrar och vändningar! Det var superkul och energin var på topp!


    

 

    

 


På den tredje och sista workshopen blev det också väldigt mycket dans och teknik. Reggaeton handlar mycket om just teknik och kunna separera kroppsdelarna samtidigt som man slappnar av. Det är knixigt och det krävs mycket träning men samtidigt är det jättekul!

 Angelina hjälpte oss alla och visade hur vi skulle göra. Till den tredje workshopen var även hennes gruppmedlemmar Dineo och Tia-Maria med för att dansa och hjälpa till!


     

    

  

   


Det var verkligen en toppendag och så otroligt inspirerande att få lära sig reggaeton av så duktiga tjejer! De har alla tre en väldigt lång erfarenhet inom dans och självklart också inom Reggaeton!


Tropical vill passa på att tacka alla som kom på workshopsen och framförallt, ett STORT tack till tjejerna i CLAN REGGAETON som höll i workshopsen och lärde oss hur mycket som helst!
Det var verkligen en toppendag med jättemycket dans!



Håll utkik ikväll efter nästa blogginlägg, det kommer ikväll! =)


Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0