Inside information inför 2-årsdagen!

Hej på er!

Jag har nyheter som gäller 2-årsdagen!

Som ni redan vet har Tropical bjudit hit dansgruppen CLAN REGGAETON från Finland. Det är första gången tjejerna kommer till Sverige och de väljer att komma till oss i Sundsvall!

Dagen kommer att bjuda på tre heta workshops som tjejerna från CLAN REGGAETON kommer att hålla i. Det kommer bli otroligt lärorikt, häftigt, flörtigt och alla kommer verkligen att kunna utveckla sig inom reggaeton! Tjejerna är som sagt mycket duktiga och det är en väldigt bra möjlighet att utveckla sig inom dansen! =) 
Mer information finns såklart på vår hemsida www.tropicalsundsvall.se

Ni anmäler er till workshopsen genom att skicka ett mail till [email protected]


Men nu till den stora nyheten!

Tjejerna från CLAN REGGAETON kommer ju att vara med på Club Bachata på kvällen. De kommer att tillsammans med oss fylla dansgolvet och det kommer bli riktigt kul! Det var bestämt förut att de skulle bjuda på en stor show från scenen.
Håll i er nu, det kommer inte att bli en show utan FLERA SHOWER PÅ KVÄLLEN!!! Jag har fått höra att de vill bjuda oss på en kväll vi sent ska glömma och vad passar då bättre med flera uppträdanden?!  Hur kul är inte det? =)


Se till att boka upp hela lördagen den 18 februari redan nu. Vi ses på workshopsen på dagen och sen på kvällen så ses vi på Club Bachata. Kom i tid! Det kommer att bli en väldigt minnesvärd kväll som ni inte vill missa! =) 


            


Vi ses!



Stor Kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0