Lina bloggar: Planeringsmöte och massor med fix!

Hej på er! Här kommer en uppdatering efter dagens planeringsmöte som jag, Hector och Ida har haft i eftermiddags =)

Det är mycket som ska planeras och fixas inför bland annat vårt 2-års firande den 18 februari. Det kommer att bli så himla kul!! Resor är bokade sedan länge för Reggaetonartisterna, affischer är klara, lokal bokad och nu marknadsför vi eventet för fullt. Vi är sprickfärdiga inför den stora dagen, då ni kommer att få se en show utöver det vanliga på Casino Cosmopols scen! På dagen väntar tre proffsiga workshops med bra lärare. Ett tillfälle att ta vara på!

Hector och jag har även massor med evenemang inbokade att delta i under våren, det känns väldigt kul. Full fart och massor med bokningar i kalendern =)

Ida, jag och Hector har alltid så roligt när vi jobbar och planerar tillsammans, ett riktigt superteam skulle man kunna säga! Vi skrattar, kommer med massor idéer och jobbar stenhårt. Vi vill verkligen få latinodansen i Sundsvall att bli ännu större, och om man tänker på utvecklingen under Tropicals 2 första år, så är vi en bra bit påväg! Tack vare er alla som stödjer oss! Allt går som på räls när man har kul! 

KRAM
LINA


PS. Kom ihåg att gå in på vårt event på Facebook och kryssa i att du kommer! Sök på "Club Bachata 2 Year Aniversary".



Tropicals egna grafiska designer Sara har gjort den fina affischen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0