En härlig Salsa-kväll!

Hejsan!

Vilken härlig kväll det har varit. En måndag fylld av SALSA!

Vi började kursen kl 18:00 och väldigt många danssugna människor kom till nybörjarkursen för att prova att dansa Salsa. Ikväll var det många nya ansikten som kom för första gången, men också kursdeltagare som har dansat med Tropical sen förut och fortsätter att dansa, utveckla stegen och snurrarna! Riktigt roligt! =)

          

 

         

  


Vi började nybörjarkursen med att gå igenom grundstegen på linje. Vi gick sen ihop i par och provade att dansa tillsammans. Vi fick lära oss grundstegen, salsa och skaka på axlarna. Tjejerna fick också prova att snurra! Alla var jätteduktiga och jag vet att Lina och Hector är väldigt imponerade av er allihop! Ni lär er jättefort! =)


    

 

    

 

    


Efter nybörjarkursen fortsatte medelkursen i Salsa! Vi var väldigt många dansare även på medelkursen vilket är superkul! Vi repeterade förra veckans tur som är riktigt snygg. Tjejerna fick snurra väldigt mycket och killarna fick lära sig en hel del nya rumbasteg som är riktigt snyggt att lägga till som detaljer när man dansar!

Vi dansade verkligen hur mycket som helst. Det var lite knixigt i början men när stegen får nötas och man får prova om och om igen så är det lättare. Till slut går fötterna nästan av sig självt och det är ju jätteroligt! =)


    

 

    

 

    



Det har verkligen varit en riktig kanonkväll där vi har dansat hur mycket som helst! =)

Nu laddar vi om för morgondagen. Då är det Reggaeton kl 18.00 och sen Cubamix kl 19:45! Imorgon håller vi till på Universitetsallén 14 (gamla friskis och svettis.) Jag hoppas att vi ses då!


Stor salsa-kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0