Lina bloggar: Club Bachata hade årspremiär!

Hallå!

Nu har latinodansen i Sundsvall startats igång på riktigt! Igår kickade vi igång med årets första CLUB BACHATA på Casino Cosmopol! Det var otroligt kul och trevligt att träffa er alla igen efter ett långt juluppehåll!

Kvällen bjöd på mycket dans, ny musik, trevligt sällskap och många skratt! Vi höll en liten "animación" i Bachata från scenen, och alla hängde på! Åt sidan, framåt, snurra, perrito, bakåt... ja, det blev många skratt och både nya som gamla dansare följde efter =)






Jag bjuder på ett av många gapskratt! =)


Hector stod för musiken vid DJ-båset och spelade blandad musik med Bachata, Merengue, Salsa, Cumbia och Reggaeton! Jag hade köpt mycket ny musik på Cuba som invigdes igår!

Sammanfattningsvis var det en väldigt uppskattad och trevlig kväll. Club Bachata är verkligen månadens höjdpunkt och det vi ser fram emot varje månad.

Nästa Club Bachata äger rum den 18 februari, och den får bara inte missas! Tropical Sundsvall firar då 2 år, och det kommer att firas med pompa! Vi har inbjudna artister från utlandet som kommer att göra världens show på Club Bachatas scen. I veckan avslöjar vi vilka de är =)


Tack för senast och vi ses imorgon på prova-på-veckan!!



Susanne har uppgraderat Tropical-tröjan ett steg och satt sin personliga touch på den!! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0