Nu släpper vi bomben för 2-årsdagen! =)

Hej dansvänner!

Nästa månad fyller vi 2 år. Tänk vad fort tiden går!

Nu äntligen får jag berätta för er vad som planeras för två års dagen. Vi kommer köra ett två årsfirande som går i Reggaeton-tema! Och när vi jobbar, då slår vi på stort! =)

Vi har bokat upp hela dagen den 18/2 från morgon till kväll! Vad som kommer hända? =) Nu kör vi!

Vi har bjudit in den kända och proffsiga dansgruppen CLAN REGGAETON från dansskolan SALSAHOUSE i Tampere, Finland. De här är tjejer som är GRYMMA på Reggaeton! Det är första gången de kommer till Sverige för att hålla i kurser och då kommer de till oss! Kul va? =) 


            


Kurserna kommer att hållas på dagen på kårhuset. Det blir tre kurser på olika nivåer, som kommer att passa alla! Kille som tjej, nybörjare som dansvan!

Första nivån kommer att hållas på grundnivå och sen kommer vi att avancera och alla kan fortsätta på de kommande kurserna!

Efter en dag kommer ni att vara riktigt grymma på att skaka loss och vad passar då bättre att prova det på Club Bachata på kvällen? =) Club Bachata kommer att hållas som vanligt den 18/2 men självklart lägger vi ner extra krut eftersom 2 årsdagen ska firas!

Det blir en dag ni sent kommer att glömma. Och hörrni, kom i tid. Jag vet redan nu att tjejerna från Finland kommer att bjuda på ett grymt uppträdande från scenen som ni inte vill missa!


           


Mer information finns på hemsidan. Vi har också skapat ett event på Facebook! Gå med i det.

Se till att anmäla er redan nu att få ta Reggaetonkurser med riktigt duktiga tjejer som verkligen kan dansa Reggaeton! De har varit med i flera musikvideos och gjort flera uppträdanden som imponerar!


Visst ses vi? =)

Boka in den 18 FEBRUARI redan nu!


Stor Kram!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0