Prova-på-veckan 23-26 januari!

Hejsan!

Om exakt en vecka drar kurserna igång! Visst ska det bli härligt att äntligen ses igen och dansa tillsammans?! =) Jag längtar hur mycket som helst!

Vi börjar årets kursblock med en GRATIS prova-på-vecka! Det betyder att du kan prova alla våra danser helt gratis och se vilka danser som du gillar allra bäst och vad som passar just dig! Bra va?=)

Vi erbjuder alltifrån härliga träningspass där svetten lackar till passionerade pardanser till en häftig solodans med mycket attityd! En stor variation av danser betyder också en stor variation av dansare! Vi träffas varje vecka och dansar tillsammans. Massor människor från världens alla hörn samlas hos Tropical Sundsvall! Det är något som vi tycker är jätteroligt! =)

På måndag den 23 januari startar vår prova-på-vecka med SALSA! Vi börjar kl 18:00 på Kårhuset och då börjar vi med nybörjarkursen. Nybörjarkursen är utmärkt för dig som aldrig har dansat tidigare men som lockas av den fartfyllda pardansen från Kuba! Vi börjar från start och ser till att alla kan grundstegen innan vi går vidare!
19:45 fortsätter Salsakvällen och då med en medelkurs i Salsa som riktar sig till dig som har dansat Salsa i flera terminer och som är van med grundstegen.
Mellan kurspassen bjuder vi på kaffe och fika!

           
                            Salsa! =)


Tisdagen den 24 januari bjuder vi på het och häftig REGGAETON kl 18:00 på Universitetsallén 14 (gamla friskis och svettis). Kursen passar alla, ung som gammal, kille som tjej och är en utmärkt kurs där man lär sig att dansa med hela kroppen!
Kvällen fortsätter med ett svettigt och härligt träningspass CUBAMIX! Passet börjar kl 19:45 och vi håller till i samma lokal där vi dansar Reggaeton. Där tränar vi tillsammans och varje vecka har ett unikt tema som präglar hela danspasset! Vad det blir för tema på tisdag blir en överraskning! =)
Kaffe och fika kommer att finnas mellan passen!

 
 Reggaeton! =)                                                      Cubamix! =)



Vi avslutar vår prova-på-vecka på onsdagen den 25 januari med den passionerade pardansen BACHATA! Vi startar kl 18:00 på Kårhuset med en nybörjarkurs som passar dig som aldrig har provat Bachata tidigare eller för dig som vill repetera grundstegen och höftmarkeringarna!
Kvällen fortsätter kl 19:45 med medelkursen i Bachata. Den passar dig som har dansat Bachata i flera terminer och som är van med grundstegen!
Vi bjuder självklart på kaffe och fika även denna kväll!


Bachata! =)



Vi ser verkligen fram emot prova-på-veckan och vi hoppas att många kommer och dansar tillsammans med oss!
Har man en gång börjat dansa går det inte att sluta! Dansglädjen, gemenskapen är otroligt stor hos Tropical Sundsvall! Vi lovar att kurserna kommer att erbjuda massor av dans och många glada skratt! =)


Varmt välkommen till prova-på-veckan med Tropical Sundsvall!

För mer information eller frågor, kontakta oss på [email protected] eller besök vår hemsida. www.tropicalsundsvall.se


Stor dans-kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0