Prova-på-veckan fortsätter!

Hej på er!

Vilken härlig kväll vi har haft! Tisdagkvällen har bjudit på väldigt mycket dans!

Vi började kvällen kl 18:00 med Reggaeton! Massor av nya människor kom till oss ikväll och ville prova den häftiga solodansen från Puerto Rico! Lina och Hector ledde passet och alla dansare hängde på väldigt bra!!! =)

   

 


Ikväll fick vi känna lite på stegen och rörelserna i Reggaeton och även prova att skaka loss kroppsdelarna samtidigt men också separera kroppsdelarna och skaka loss. Det är lite knixigt men jag lovar er, det kommer efter ett tag! =)


 

   

 

  

 


Vi fick även en prova en Hector & Lina special! Vi fick ställa oss vid väggen och skaka rumpan samtidigt som vi hade händerna på väggen. Riktigt tufft! =)

 

Efter pausen bjöds det på hembakat fika, kaffe, te och saft. Något som var väldigt uppskattat.

  

                     

   


Senare under kvällen kom ännu mer folk, det var dags för kvällens andra dans: träningspasset Cubamix!

Kvällens tema var Bachata. Vi fick först lära oss grundstegen, perrito och snurrar till musik. När vi kände oss hyfsat säkra kom utmaningen – ny musik som var mycket snabbare! =) Riktigt roligt!

  

 

  

 

  


Jag vet att Lina och Hector är väldigt imponerade av er allihop! Ni satte massor av svåra Bachatasteg som vi gör på Bachatakursen! Bra jobbat! =)

Svetten rann och jag såg många leenden, det är ju så härligt att dansa!

Kvällen avslutades med lite fika!

Det har verkligen varit en superhärlig kväll som har bjudit på väldigt mycket dans! Det är otroligt roligt att så många besöker oss, vi har haft ca 70 personer som har dansat med oss ikväll! Det är jättekul och vi hoppas att ni fortsätter att dansa tillsammans Tropical Sundsvall! =)


Nu laddar vi om och så ses vi imorgon! Då är det dags för den härliga pardansen Bachata!
Vi ses på Kårhuset kl 18:00!


Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0