Vad är...? Del 3

Reportageserien där vi har presenterat de danser som Tropical erbjuder har varit väldigt uppskattad! Det är något som är jättekul! Vi fortsätter såklart med att presentera de danserna som är kvar. =)

Dagens dans: Den eldiga och fartfylla pardansen SALSA!
 
Salsa är en av de mest populära danserna som vi erbjuder. Salsa är den tempofyllda och glada dansen som kommer från Kuba och som har tagit Sundsvall med storm! Danskurserna är fulla av danssugna människor som dansar loss varje måndag!
Det är en otroligt härlig blandning av dansare hos Tropical. Många prövar sina allra första steg på nybörjarkursen och sen sker utvecklingen i en rasande takt. Flera är också inbitna dansare och virvlar fram till snabb salsamusik på kurserna! =)



 


Salsa är en pardans som är fantastiskt rolig och innehåller fart, tempo och puls! Den medryckande musiken är en stor del av salsan och det är svårt att stå still när musiken drar igång!

Vi börjar alltid våra salsakurser med att värma upp på linje, då går vi igenom grundstegen och alla dansar tillsammans. Vi går sen ihop i par och sprider ut oss i en stor ring.

Vid varje kurstillfälle lär vi oss nya saker, steg och turer. Kurserna bjuder på väldigt mycket glada skratt och såklart otroligt mycket dans! Vi erbjuder salsakurser på två nivåer: en nybörjarnivå och en medelnivå.
På nybörjarnivån går vi igenom allting från början och vi är noga med att alla har förstått innan vi går vidare. Vi bygger sen på med flera steg och turer allt eftersom.
Medelnivån riktar sig till dig som har dansat salsa i några terminer.

Salsa är en härlig dans där du lär dig koordination, smidighet och kondition.


Här ser ni salsa, dansas av Tropicals duktiga instruktörer Lina & Hector!





Vi dansar Salsa på måndagar på kårhuset och nya kurser startar den 23 januari!

Vi ses!


Stor Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0