Kanonkväll i Mellanfjärden!

Hej alla!

Igår var Tropical Sundsvall på Restaurang Sjömärket i Mellanfjärden för att tillsammans med dem anordna en latinokväll för alla gäster! Tropical bjöd på två uppträdanden, en i Salsa och en i Bachata, gästerna fick prova på bachata och tillsammans dansade vi på uteserveringen hela kvällen! =)

Restaurangen är SÅ fin och ligger precis vid vattnet med en jättefin utsikt över havet. Kvällen bjöd på strålande sol och vi kunde inte ha önskat oss bättre väder! =)



 


Vi började kvällen med en fantastisk middag och vi hade verkligen supertrevligt tillsammans!

Flera av oss valde en fin köttbit med god sås! MUMS!

Restaurangen fylldes med folk och förberedelserna var i full gång. Vid 21-tiden fick gästerna njuta av uppträdanden i Bachata och i Salsa. Uppträdandena gick jättebra och jag vet att väldigt många var mycket imponerade! =)



 

 

 



Gruppen var kanonsnygga i sina nya kläder - tjejerna i likadana klänningar, frisyrer och faktiskt också likadant sminkade med samma färg på ögonskuggan som såklart matchade klänningarna! Killarna var väldigt snygga och de var helt klädda i vitt! =)


Tropicals showgrupp!

Vi fortsatte kvällen med animacion i Bachata där alla gäster fick prova på den passionerade pardansen från Dominikanska Republiken.
Alla fick prova grundstegen, perrito och båda killar och tjejer fick snurra! Dansgolvet fylldes och det bjöds på många härliga skratt! =)



 

 



 

 

Det var verkligen en toppenkväll som blev otroligt lyckad och väldigt minnesvärd! Vi vill också passa på att tacka alla gäster och framförallt Restaurang Sjömärket för den fina kvällen som vi tillsammans upplevde! =)

För att se alla bilder från kvällen, besök vår grupp på Facebook! Där har vi lagt upp massor med bilder! =)

Nu laddar vi om, för imorgon bär det av till Östersund Latinofestival för flera uppträdanden igen! Det ska bli otroligt roligt att delta på festivalen!

Håll koll här på bloggen så får ni veta ALLT! =)

Stor Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0