Lina bloggar: Reportage på gång!

Hej alla!
 
Igår blev Hector och jag intervjuade av Mittuniversitetets studenttidning Kåridåren! Vi fick en förfrågan tidigare i sommar om vi kunde ställa upp på en intervju, och det ville vi självklart göra!

Tropical Sundsvall ska vara med i ett uppslag som handlar om vad man kan göra i Sundsvall på fritiden och det passar ju perfekt in. Tidningen riktar sig till alla studenter som läser här i Sundsvall och den här upplagan kommer ut lagom till skolstarten i september.


Teamet som intervjuade oss

Vi tycker att det är väldigt roligt att folk vill uppmärksamma oss och det jobb som vi gör. Vi jobbar för att det ska finnas mer liv och rörelse i Sundsvall och vi vill sprida dansens glädje ännu mer. För nykomna studenter till Sundsvall är danskurserna ett perfekt sätt att lära känna nya vänner och skaffa kontakter för livet. Dessutom är det bra träning och man känner sig mycket gladare i vardagslivet =)

Eller vad säger ni som redan går på dansen?

Gänget som intervjuade oss är utbytesstudenter och jobbar med tidningen Kåridåren på fritiden. De hade hört talas om oss genom olika studenter och de tyckte att våra affischer syntes överallt. Det känns som ett bra betyg!


Vi plåtades på Storgatan
 
 
Självklart kommer vi att dela med oss av reportaget till er läsare när det kommer ut!


Danskram
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0