Helgen i Umeå!!!

Hej alla dansvänner!

Nu är Tropical Sundsvall tillbaka på hemmaplan efter en härlig helg i Umeå!

I fredagskväll kom vi till Umeå och installerade oss på våra ställen där vi skulle bo. Lördagen började med kurser på förmiddagen där Lina och Hector höll danskurser för dansarna i Umeå. Det blev två kurser i Bachata och en avslutande kurs i Rumba.

Vi började från grunden i Bachata och fortsatte sen att bygga på med steg, snurrar och flera olika turer! Tre timmar Bachata flög iväg och alla lärde sig så otroligt snabbt! =) Det blev mycket skratt på kurserna och framförallt när Lina och Hector bad alla par att ställa sig med ryggen mot varandra. Hector gick sen runt till alla och frågade vilken ögonfärg som danspartnern hade.

Lina och Hector visade att i Bachata ska vi ha mycket ögonkontakt och dansa med passion och det blir svårt att göra det om vi inte tittar på varandra! Lina och Hector lär ut visar dansen med ett härligt kroppsspråk och mycket glädje! =) 


    

 


Sista workshopsen var Rumba som är en av Hectors stora specialiteter. Vi fick lära oss mycket om Rumbans historia och sen dansade vi också väldigt mycket! =)


 


Workshopsen har verkligen varit toppen och som alltid fylls danskurserna av mycket glädje och många skratt! Jag hörde att flera kursdeltagare verkligen uppskattade kurserna och många sa "Åhh vad roligt det är!". Det tycker vi är jättekul! Vi brinner för dansen och att träffa andra dansare är väldigt roligt! =)


Kvällens fest var på Socialize i centrala Umeå. Stället var fullt med dansare som fyllde dansgolvet och jag såg att många provade dagens turer i Bachata som vi fick lära oss! =)

Kvällen bjöd på mycket dans och höjdpunkten var Lina och Hectors uppträdande i Bachata där de visade upp sin nya show. Vilken stämning det var! =)


     

                      

 


När showen var klar ville applåderna aldrig ta slut och Umeåborna ville ha mer! Därför äntrade Lina och Hector dansgolvet ytterligare en gång och bjöd på ytterligare ett uppträdande i Bachata! Hur kul som helst!


Det har varit en väldigt rolig helg i Umeå och det är också väldigt kul att åka runt omkring i Sverige och träffa andra dansföreningar och dansare som älskar dansen lika mycket som vi gör.

Vi hoppas att ni dansare från Umeå kommer ner till oss i Sundsvall och hälsar på! Ni är SÅ välkomna! =)


Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0