Grillkväll på lördag!

Hej alla dansvänner!

Är ni laddade inför lördagens grillkväll?

Nu på lördag har Tropical hyrt danslogen på Norra Berget och vi grillar vid grillplatsen uppe vid skvadern.

Vi skrev förut att vi startar klockan 18:30 men den tiden är ändrad till 17:00. Då får vi ut mer av kvällen och kan umgås ännu mer! =) Det är klockan 17:00 som gäller!

Grillen startar alltså klockan 17:00 och då tar alla med sig det man vill grilla + smaskiga tillbehör som man tycker är gott. Vi hoppas att så många som möjligt kommer och tillsammans gör vi ett riktigt stort knytis av grillningen! =)

Och till er grillmästare som är en fena på att grilla, vi hoppas att ni visar era grillkunskaper och håller grillen igång! =)


               

När vi är mätta så beger vi oss in till danslogen där vi kommer att spela blandad musik inom Bachata, Salsa, Merengue, Reggaeton och Cumbia. Har ni några egna skivor som ni vill att vi ska spela så ta gärna med dem! Självklart har vår DJ Hector också med sig en hel drös av skivor med den senaste musiken! =)

Lina och Hector kommer att hålla i små animacions (prova-på) under kvällen och vi introducerar gärna nya människor in i den härliga dansvärlden!

Ta gärna med er vänner och familjemedlemmar på lördag. Vi ser fram emot att träffa er alla och dansa in sommaren tillsammans!

Vi har också skapat ett evenemang på facebook som heter Grillkväll med latinodans & musik (sundsvall). Klicka er in där för att se mer information om kvällen! =)


Vi ses på Norra Berget på lördag klockan 17:00.


Stor Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0