Lina bloggar: Dansshow i Mellanfjärden!

Hej på er!

Hoppas att ni alla mår gott nu under sommaren och njuter av solen! Igår släppte vi nyheten om att Tropical ska uppträda med några kursdeltagare och att vi under en tid har tränat stenhårt inför evenemangen =)

Jag tänkte informera er lite mer om vad det är vi ska göra den 4 juli. Vi fick förfrågan tidigare i vår om att besöka Restaurang Sjömärket, som ligger mitt i sommaridyllen Mellanfjärden, och fylla stället med latinostämning. Väldigt roligt!

Vi ska alltså DJ:a och spela latinomusik från kl. 21:00 och hela kvällen. Vi kommer att fylla restaurangen med Bachata, Salsa, Merengue, Reggaeton och Cumbia musik. Jag är övertygad om att det kommer att bli en himla mysig stämning där!

Senare kommer vi i dansgruppen att bjuda på två uppvisningar - en i Bachata och en i Salsa! Det blir premiär för våra två nya koreografier. Det blir även lite animación och annat roligt. Om ni inte har något planerat på onsdagkväll den 4 juli - passa på att ta en tur dit ut!!!


Såhär mysigt ser stället ut


Målgruppen för kvällen är restaurangens sommargäster och andra förbipasserande som vill ha en trevlig stund. Alla som vill komma och äta och dansa är välkomna! Vi i Tropical är väldigt glada över att många ringer och bokar oss, och vi introducerar gärna nya människor in i vår underbara dansvärld.

Vi hoppas på en varm och solig sommarkväll, där det blir massor med skratt och skön musik. Hör av er ifall ni vill åka med, då vi har 2 platser kvar i bilen.
 
Bachata-kramar
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0