Lina bloggar: Grillkväll den 16 juni!

Hej alla!

Nu börjar sommaren att närma sig och vi i Tropical Sundsvall vill passa på att anordna en mysig grillkväll tillsammans med alla er! Vi har hyrt danslogen på Norra Berget lördagen den 16 juni, så boka in kvällen redan nu =)

Vi planerar att starta grillningen klockan 18.30 och att alla tar med sig det som man vill grilla och dricka till det. Grabbarna får gärna hjälpa till att starta grillningen och se till att allt flyter på med grillen. Lite senare när solen har gått ner, flyttar vi oss in i danslogen för att dansa så länge vi orkar!





Vi kommer att spela blandad musik inom Salsa, Bachata, Merengue, Cumbia och Reggaeton. Om ni har några favoritskivor hemma inom latinogenren, får ni gärna ta med dem! Tillsammans kommer vi att göra kvällen till ett fantastiskt sommarminne.

Ni får väldigt gärna ta med era familjemedlemmar, vänner och bekanta till grillkvällen. Vi kommer att hålla i små animacion under kvällen och introducerar gärna nya människor in i dansvärlden. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och dela kvällen med oss!

Vi ser fram emot att träffa er alla och tillbringa en helkväll utomhus med er. Vi fixar lite snacks till kvällen, men ni får hemskt gärna ta med er något också, så gör vi ett stort knytkalas. Vi har skapat ett evenemang på Facebook som ligger i Tropical-gruppen, dela gärna och sprid vidare.

Vi ses på Norra Berget kl. 18:30 lördagen den 16 juni!

Stor kram
Lina


Ps. Kom ihåg att ta med en extrajacka ifall det skulle bli svalt på kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0