Lina bloggar: Redo för uppträdande!

Hej alla!

Idag tänker vi släppa en nyhet till er och det är att vi laddar upp inför några uppträdanden här framöver! På sommaren brukar Hector och jag åka runt och besöka olika städer eller klubbar för att uppträda, och nu tänker vi ta med oss några kursdeltagare!

Vi tycker att det är roligt att engagera er från kursen med lite elevuppträdanden och vi har hört att det har varit mycket uppskattat från er sida. Det är så kul att se er visa upp vad ni har lärt er under våren och det brukar alltid inspirera andra att testa! Vi försöker att alltid variera med vilka som uppträder, så att alla får prova på hur det känns =)



Gruppen ni ser här ovan kommer att bjuda på två dansuppvisningar tillsammans med Hector och mig i juli. Det kommer att bli en passionerad show i Bachata och en fartfylld show i Salsa! Uppvisningarna kommer att ha premiär den 4 och 6 juli på två olika ställen. Först ut är Restaurang Sjömärket i Mellanfjärden och sedan väntar Östersunds latinofestival.

Vi ser verkligen fram emot att åka runt och stolt visa hur Tropicals kurselever dansar! Bakom uppträdandena ligger mycket svett och hårt jobb. Vi har tränat mellan 3-6 timmar i veckan under en månad och det är så kul att se hur mycket ni på kursen brinner för dansen =)

Självklart kommer vi att lägga upp uppvisningarna här på bloggen sedan. Håll utkik!

Stor kram
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0