Dagen efter CLUB BACHATA!!!

Hej allihop!

Vilken toppenkväll det var igår! Äntligen var det dags för CLUB BACHATA igen! Som vi hade längtat! =)
Vi öppnade portarna och musiken drog igång kl 21:00. Danssugna människor fyllde dansgolvet och stämningen var verkligen på topp hela kvällen! =)


          


Det var så himla kul att se ut över dansgolvet igår kväll, det var fullt med folk och alla dansade som aldrig förr! På Club Bachata är det alltid en kanonbra stämning och människor i alla åldrar är på plats för att dansa och ha trevligt!

På Club Bachata dansar alla och det är ett utmärkt tillfälle att prova allt som vi har lärt oss på kurserna. Många av kursdeltagarna från salsa- och bachatakurserna var också på plats, vissa för första gången och vissa som har dansat länge! =)


 

   

                    



Det bjöds på överraskningar från scenen där Lina och Hector körde två stycken Animacions, en i Salsa och en i Merengue. Animacions är väldigt uppskattade och det är också utmärkt tillfälle för alla att prova danserna!

Hela dansgolvet gungade i takt och alla rörde sig åt samma håll och snurrade samtidigt som Lina och Hector från scenen! =)


       


Igår blev det verkligen en kväll som vi sent ska glömma, stämningen var toppen, det blev mycket dans och väldigt mycket skratt och gemenskap!

Tack för att ni kom allihopa och gjorde kvällen väldigt minnesvärd! =)

Stor Kram!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0