Ny kursstart – SALSA ikväll!

Hej på er!

Vilken kanonkväll det har varit! Ikväll sparkade vi igång omgång 2 med danskurser! Ikväll var det dags för SALSA!

Massor med nya ansikten kom ikväll för att prova Salsa för första gången! Det är verkligen jätteroligt! Även många kursdeltagare som har dansat med Tropical tidigare var på plats för att fortsätta att lära sig att dansa salsa.

Vi började med att värma upp på linje där Lina visade grundstegen i salsa! Vi lärde oss även steget ”salsa” när vi kliver lite diagonalt bakåt med foten. 


    

 

    



Vi gick sen ihop i par och provade att dansa tillsammans. Det gick verkligen superbra och alla lärde sig otroligt fort. Tjejerna fick lära sig sin första snurr och även det gick jättebra! 

Nybörjarkursen var verkligen toppen ikväll och det var väldigt roligt att se hur snabbt alla lärde sig! Jag vet att Lina är mycket imponerad av er allihop! =)



    

 

 

 

    

 



På medel var det flera från förra kursomgångens nybörjarkurs som provade den lite svårare nivån. Självklart var också många av de inbitna salsadeltagarna på plats för att njuta av den härliga pardansen från Kuba! =)

Vi började som vanligt med att värma upp på linje för att sen gå ihop i par och provade dagens tur! Turen vi fick lära oss var riktigt snygg och till slut satte alla den också! Ni är jätteduktiga allihopa! =)



    

 

    

 

    

 

    


Det har verkligen varit en kanonkväll med mycket skratt, skämt och såklart väldigt mycket dans! =)



Tack för ikväll!


Salsa-kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0