Lina bloggar: Träning inför Umeå!

Hejsan!

Om några veckor åker Tropical iväg till Umeå för att hålla helgkurser i Bachata och Rumba. Det ser vi verkligen fram emot! På kvällen kommer det att arrangeras en latinofest och där ska vi uppträda med en show i Bachata. Just nu pågår hårdträningen för fullt för att sätta den nya koreografin!

Det största jobbet är egentligen redan gjort - det är att planera och komma på koreografin. Under några veckor har jag tänkt ut koreografin, planerat med musiken, provtestat, gjort om, använt fantasin och kommit på nya saker. Väldigt kul! Det slutar ofta med att man drömmer om Bachatasteg på nätterna =)



Ett försök till att få ner koreografin på papper! =)


Nu tränar vi ungefär varannandag för att sätta koreografin till 100 % och göra den riktigt fin. När vi tränar är det verkligen fokus som gäller, och vi kan stå i flera timmar och nöta på detaljerna. Efteråt är det alltid stora leenden och glädje när vi ser hur bra det blir, men just under träningen är det stor koncentration. Jag är väldigt nöjd och det känns verkligen bra! Nu längtar vi tills att få visa upp den i Umeå.

I höst hoppas vi även att kunna göra koreografier med er kursdeltagare! Under våren har vi tyvärr inte haft möjlighet att göra några elevuppträdanden, för vi har haft så mycket annat på gång. Till hösten är vi taggade att återuppta showträningarna med er, så att ni slutligen kan visa upp på Club Bachata vad ni har lärt er!


Ha en bra dag!
Danskramar från Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0